Meteen naar de inhoud

In een nieuw jasje!

Onze website verdiende een grondige update en dus zijn we daarmee aan de slag gegaan. Alles is onder handen genomen en weer bijgewerkt naar onze wensen en technische eisen van deze tijd.

Er is een overzicht van onze bandleden en een tijdlijn gemaakt die de historie verteld over het rijke verleden wat onze band inmiddels kent. Ook kun je natuurlijk ons repertoire bekijken en staat er ook een contactformulier waar je een bericht voor ons achter kunt laten.

We wensen je veel plezier op onze vernieuwde site en hopen elkaar spoedig weer ergens te treffen voor een optreden.

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten