Meteen naar de inhoud

Nieuwe nummers voor het repertoire

Nadat we in januari weer aan de slag konden hebben we ook weer wat nieuwe nummers ingestudeerd en toegevoegd aan ons repertoire. Zo spelen we nu het duet Stumblin’ in van Suzie Q & Chris Norman en hebben we ook Let your love flow van The Bellamy Brothers toegevoegd.

Afgelopen jaar voegden we al You’re the reason why van The Rubettes en Get Down van Gilbert O’sullivan toe. En we hebben nog veel meer ideeën dus houd onze website in de gaten.

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten