Meteen naar de inhoud

Repetities weer van start.

We hebben wat geduld moeten hebben, maar gelukkig mogen en kunnen we weer gaan repeteren. En dat is dan ook hard nodig want we hebben lang stilgezeten en de routine is daarmee verloren gegaan. Voorlopig hebben we genoeg werk om ons repertoire weer tot ons te nemen. Toch zullen we ook aan de slag gaan met wat nieuwe nummers, maar daar volgt later meer nieuws over.

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten